CONMEBOL jaksaa yllättää – Copa Libertadoresin voittopokaalissa surkuhupaisa moka

© Kuva: Getty Images
Serie A:ssa Torino - Parma! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Etelä-Amerikan Mestarien liiga eli Copa Libertadores saatiin vihdoin sunnuntai-iltana pelattua päätökseensä. River Plate kruunattiin mestariksi, kun se kukisti Madridissa Santiago Bernabéulla pelatussa toisessa osaottelussa jatkoajan jälkeen toisen buenosairesilaisjoukkueen Boca Juniorsin 3-1 (lue raportti).

Etelä-Amerikan maanosaliitto CONMEBOL julkaisi pian finaalin päättymisen jälkeen Copa Libertadoresille omistamalla Twitter-tilillään kuvan mestaruuspokaalista, johon oli jo lisätty tuore River Platen mestaruuslaatta.

Monien huomio kiinnittyi kuitenkin tämänvuotista laattaa ylempiin, aiempiin mestaruuslaattoihin. Oma lukunsa on vuoden 2000 Boca Juniorsin laatta, joka on alkanut jo melkoisesti kulua, mutta varsinaisesti sosiaalisessa mediassa on naureskeltu vuoden 2009 mestaruuslaatalle. Tekstissä on nimittäin kirjoitusvirhe.

Mestaruusjoukkueen nimi on Club Estudiantes de La Plata, mutta pisimpään sanaan a on vaihtunut e:ksi. Lisäksi de on kirjoitettu isolla. Virhe on aiheuttanut huvitusta siksikin, että sana ”diente” tarkoittaa suomeksi hammasta.

Joku voisi luulla, että yhdeksässä vuodessa kyseinen kirjoitusvirhe tulisi korjattua, mutta CONMEBOL:ssa ei nähtävästi pidetä tällaisten asioiden kanssa erityisempää kiirettä.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.

Serie A:ssa Torino - Parma! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!