Juventus nappasi lauantain päiväpelissä kotonaan 2-1-voiton Sampdoriasta. Juven sankari oli avauskokoonpanoon palannut Cristiano Ronaldo.

Ronaldo iski Juventuksen molemmat osumat. Ensimmäinen tuli jo toisella minuutilla. Ronaldo sai pitkän syötön Paulo Dybalalta ja leikkasi boksin vasemmalta reunalta keskustaan, ja laukoi noin 16-rajan kohdalta pallon varmasti oikeaan alakulmaan.

Ronaldon toinen osuma tuli rangaistuspotkusta toisella puoliajalla. Ronaldo olisi vielä tarvinnut kolmannen osuman, jotta hän olisi yltänyt kahdeksatta kertaa urallaan 50 maalin vuoteen. Ronaldo viimeisteli vuonna 2018 kaikissa kilpailuissa yhteensä 49 maalia. Ronaldon vastavoima Lionel Messi iski kuluneena vuonna 51 osumaa.

Sampdoria nousi tasoihin puolen tunnin kohdalla rankkarista. Molemmat ottelun rankkarit vihellettiin käsivirheestä. Sampdorian 1-1-tasoituksen laukoi pilkulta vahvaa kautta pelaava Fabio Quagliarella.

Ottelun lisäajalla nähtiin draaman kaaren kaikki vaiheet. Sampdoria nousi tasoihin, kun Riccardo Saponara tykitti todella komean laukauksen vasempaan yläkulmaan. Ottelun erotuomari Paolo Valeri katsoi tilanteen vielä videolta, ja lopulta Saponaran todettiin olleen paitsiossa ennen kuin hän sai pallon haltuunsa ja iski maalin.

Saponara tuuletti sen verran villisti tasoitustansa, että otti paitansa pois. Se tiesi automaattisesti varoitusta Saponaralle. Kun maali hylättiin VAR-tarkastelun jälkeen, niin Saponaran keltainen kortti jäi siitä huolimatta voimaan.

Juventus juhli lopulta voittoa ja nousi jo huimaan 53 pisteeseen, kun Serie A jää talvitauolle lauantain kierroksen jälkeen. Samalla Juventus rikkoi oman ennätyksensä kausilta 2003-04 ja 2013-14, jolloin Juve keräsi kauden puoleen väliin mennessä 52 pistettä.