Cristiano Ronaldo tuuletti maaliaan epäurheilijamaisesti – Juventus vei paikallispelin nimiinsä

© Kuva: Getty Images

Juventus jatkaa tappioitta Italian pääsarjassa Serie A:ssa.

Lauantaina sarjakärki Juventus kaatoi vieraissa paikallisvastustajansa Torinon 1-0 Derby della Molessa.

Ottelun ainoa osuma nähtiin 70. minuutilla. Torinon hyökkääjän Simone Zazan syöttö joukkueen maalivahdille Salvador Ichazolle oli liian hidas ja Mario Mandžukić pääsi siihen väliin. Ichazo yritti liukua palloon, mutta tuli reippaasti myöhässä Mandžukićin jaloille, ja peliväline vietiin pilkulle.

Rangaistuspotkun ampui maaliin Cristiano Ronaldo, jolle osuma oli 11. tämän kauden Serie A:ssa. Maalinsa jälkeen Ronaldo lähestyi Ichazoa, hymyili Torino-vahdille ja töytäisi häntä ohimennen olkapäällään.

Ichazo vaikutti suhtautuvan tilanteeseen varsin maltilla, mutta moni Torinon pelaaja ärsyyntyi Ronaldon tempusta. Hetkeä myöhemmin pettynyt Ichazo heitti juomapullonsa raivostuneena maahan.

Ronaldolle annettiin tilanteesta keltainen kortti. Hän kävi välikohtauksen hälvetessä vaihtamassa muutaman sanan Ichazon kanssa hyvässä hengessä.

Juventuksella on 16 ottelun jälkeen 46 pistettä kasassa. Sen toistaiseksi ainoa pistemenetys Serie A:ssa tuli lokakuussa 1-1-tasapelissä Genoaa vastaan. Ottelun vähemmän pelannut Napoli on toisena 35 pisteen voimin. Torino on 16 ottelun jälkeen kuudentena.