Cristiano Ronaldon agentin Jorge Mendesin mukaan portugalilaistähti tiesi jo tammikuussa haluavansa siirtyä Juventukseen.

Ronaldo, 33, jätti Real Madridin heinäkuussa ja siirtyi Juventukseen 112 miljoonan euron kaupassa. Hän vihjasi lähtöaikeistaan julkisuudessa ensimmäisen kerran toukokuussa Mestarien liigan finaalin jälkeen.

Portugalilaishyökkääjä vaikuttaa sopeutuneen italialaiseen jalkapalloon varsin nopeasti, sillä maaleja on syntynyt Bianconerin paidassa jo 12 kappaletta.

Pelaajan edustaja Mendes kertoi Tuttosportin haastattelussa, että Ronaldo ilmoitti jo tammikuussa haluavansa Juventukseen. Mendes käynnisti keskustelut italialaisseuran urheilutoimenjohtaja Fabio Paraticin, presidentti Andrea Agnellin ja varapresidentti Pavel Nedvedin kanssa jo ennen kuin Real Madrid ja Juventus kohtasivat Mestarien liigassa huhtikuussa.

– Hän on lajin historian paras pelaaja, joten monet joukkueet halusivat hänet. Juve ansaitsee paljon kunniaa tämän diilin toteutumisesta, sanoi Mendes.

– Cristiano kertoi minulle tammikuussa, että hän haluaa liittyä Bianconeriin. Siinä vaiheessa ajattelin, että siirto ei olisi mahdollinen, mutta taisin olla väärässä.

– Tapasin Paraticin ja Nedvedin ennen Juventuksen ja Realin peliä ja sitten tapasin myös Agnellin. Silloin aloin uskoa, että diili voisi olla mahdollinen.

Mendes lisäsi, että keskustelut Ronaldon siirrosta jatkuivat ”2-3 kuukautta”.