Dortmund valmistautuu tähtilaiturinsa myyntiin – seuraajan hankinta jo loppusuoralla

© Kuva: Getty Images

Syksyllä 20 vuotta täyttäneestä Christian Pulisicista tuli marraskuussa nuorin pelaaja, joka on koskaan kipparoinut USA:n A-maajoukkuetta. Nuoresta iästään huolimatta Pulisic on pelannut jo 23 A-maaottelua, ja miehellä on meneillään jo neljäs kausi Saksan Bundesliigassa.

Taitava ja nopea Pulisic on hurmannut Dortmundissa pelatessaan kaikki jalkapallon seuraajat, mukaan lukien suurten valioliigaseurojen nokkamiehet. Viime viikolla mediassa levisi painokkaita huhuja, joiden mukaan ainakin Chelsea ja Liverpool olisivat Pulisicista kiinnostuneita. Chelsea haluaisi tiettävästi amerikkalaisen riveihinsä jo tammikuussa, mutta ainakaan vielä Borussia Dortmund ei ole talvisiirrosta innostunut. Dortmund pyytää Pulisicista tiettävästi 80 miljoonan euron siirtosummaa.

Pulisicin siirto näyttää joka tapauksessa ennemmin tai myöhemmin jo niin todennäköiseltä, että samaan aikaan Dortmund-leirissä värvätään jo miehelle seuraajaa. Brasilialaisen Globo Esporten mukaan Pulisicin saappaisiin istutetaan Pedrinhoa, joka pelaa parhaillaan Corinthiansissa.

20-vuotiaasta Pedrinhosta ovat olleet kiinnostuneita suurseurat aina Real Madridia ja Barcelonaa myöten, mutta pelaajan lähipiirin mukaan hän uskoo saavansa paremman tilaisuuden peliaikaan ja läpimurtoon Dortmundissa. Pedrinhon ja Dortmundin uskotaan jo päässeen sopuun nelivuotisesta sopimuksesta.

Yahoo Esportesin ja Bildin mukaan Dortmund-johto on jo tavannut Pedrinhon sãopaulolaisessa ravintolassa. Pedrinholla on Corinthiansin kanssa sopimusta vuoteen 2020. Siinä on ulkomaisille seuroille 50 miljoonan euron ulosostohinta, mutta seuran uskotaan olevan valmis luopumaan pelaajastaan halvemmallakin, jotta se saa siirtokassaan rahaa ensi kesää varten. Mahdollisena pidetään 25 miljoonan euron siirtosummaa. Dortmundin kerrotaan tekevän tarjouksen Pedrinhosta Corinthiansille ensi viikolla.

Pedrinho on pelannut Corinthiansissa tänä vuonna 57 ottelua, joissa hän on tehnyt neljä maalia ja syöttänyt viisi.

Lähde: Transfermarkt