EFL Cup
Leicester City – Manchester City
Tiistai 21.45

Revanssin paikka

Leicester Cityllä on revanssin paikka, joukkue nimittäin tippui viime vuonna Carabao Cupista juuri Manchester Cityä vastaan. Tuon pelin City hoiti täysin varamiehisenä. Nyt pelaamaan saadaan kilpailukykyinen nippu, vaikka rotaatiotakin on mukana.

Leicesterin kohdalla on odoteltu nähtyä parempaa. Joukkueella on takanaan pitkä voitottomien otteluiden putki. Epäonneakin on ollut mukana, silti joukkueessa pitäisi olla rahkeita korkeammalle. Cityn kohtaaminen sytyttää ja vaikka se ei aiempina vuosina ole onnistunut isompaansa tiputtamaan, ei Cityn voittoa tässä voi läpihuutojuttuna pitää.

Coolbet nosti yli 2,5 maalin kerrointa

Coolbetin avaustarjous 1,58 ei olisi meille aivan kelvannut, mutta kuin tilauksesta yhtiö päätti nostaa kertoimen 1,64:een. Mielestämme se kattaa riskin, mutta ahnehdimme vihjeessämme vielä hieman isompaa voittoa.

Cityhän lähtee pelaamaan aina hyökkäävällä taktiikalla, Leicester on puolestaan parhaimmillaan nopeissa vastahyökkäyksissä. Maaliodottama on siis korkea. Varsinainen pelisuosituksemme on tässä kohde ”Molemmat joukkueet tekevät maalin” ja siinä vaihtoehto kyllä. Coolbet tarjoaa tästä vaihtoehdosta kertoimen 1,94, johon tartumme.

Mikäli olet uusi asiakas Coolbetillä, saat 150 euron talletuksella 300 euroa pelirahaa. Täten kun maksimoit etusi ja sijoitat koko summan kohteeseen, voit tehdä jopa 432 euron tilin.

Tuplaa ensitalletuksesi ja pelaa vihje:

1. Siirry Coolbetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus koodilla COOL150.
3. Lyö veto otteluun Leicester City – Manchester City ja kohteeseen Molemmat joukkueet tekevät maalin. Jos molemmat joukkueet tekevät maalin, sijoittamasi summa poikii sinulle 1,94-kertaisen potin.