Bundesliigaa johtava Dortmund nappasi lauantaina rutiinivoiton, kun Freiburg kaatui kotikentällä luvuin 2-0.

Keltamustien maaleista vastasivat huippuvireeseen äitynyt Marco Reus ja mies, jonka maalivireestä on puhuttu läpi syksyn – Paco Alcácer. Barcelonasta Dortmundiin saapunut Alcácer iski lauantaina ottelun lisäajalla maalin.

Osuma oli valencialaisen kymmenes kahdeksassa pelaamassaan sarjaottelussa.

Huomionarvoista on se, että Alcácer on tehnyt kymmenestä maalistaan peräti yhdeksän tultuaan vaihdosta sisään. Alcácer on pelannut Bundesliigassa vasta 281 peliminuuttia, mutta on onnistunut silti tekemään jo uskomattomat kymmenen maalia ja johtaa sarjan maalipörssiä. Alcácer on tehnyt Bundesliigassa maalin keskimäärin 28 minuutin välein.

Alcácer on onnistunut kertaalleen maalinteossa myös Mestarien liigassa.

Dortmund tiedotti viime viikolla käyttäneensä osto-optionsa Alcáceriin. Bundesliigan sarjakärki maksoi Barcelonalle maalintekijästä vain noin 23 miljoonaa euroa.