Huhumylly käyntiin – palaako Perparim Hetemaj entiseen seuraansa?

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Kokeneen Huuhkajat-pelaajan Perparim Hetemajn joukkue Chievo sai vihdoin sunnuntaina juhlia kauden avausvoittoaan, kun se kukisti Serie A:n jumbofinaalissa Frosinonen maalein 1-0. Voittomaalin teki 76. minuutilla entinen Italian maajoukkuepelaaja Emanuele Giaccherini.

Täydestä pistepotista huolimatta Chievon tilanne on tukala, sillä se on yhä kahdeksan pisteen päässä viimeisellä säilyjän paikalla olevasta Empolista. Veronalaisten kautta on hankaloittanut sekin, että se aloitti talousvaikeuksien takia kauden kolmesta miinuspisteestä.

Hetemaj on pelannut viimeisessä kahdeksassa sarjaottelussa aina Chievon avauksessa, ja lauantaina tilille rapsahtivat kauden viidennet täydet peliminuutit. Vastuullisesta roolista huolimatta Italian mediassa on noussut esille huhu, jonka mukaan 32-vuotias Hetemaj saattaisi vaihtaa maisemaa jo tammikuussa.

Huhun nosti esille Brescian paikallislehti Brescia Oggi. Lehden mukaan Serie B:n kakkosena majaileva Brescia tähtää vakaasti sarjanousuun, ja tavoitteen toteutumiseksi Hetemaj olisi mitä parhain täsmähankinta.

Lehti lyö huhun kylkeen lihaa luiden ympärille muistuttamalla, että Bresciaa valmentaa Eugenio Corini, joka valmensi Hetemajta jo vuosina 2012-2014 Chievossa. Lisäksi Chievo on monien mielestä jo tuomittu putoamaan, ja Brescia olisi suomalaiselle tuttu ympäristö.

Hetemaj pelaa Italiassa jo kymmenettä kauttaan. Chievossa on meneillään kahdeksas kausi, mutta ensimmäiset puolitoista kauttaan hän vietti juuri Bresciassa. Terrierimäinen keskikenttäpelaaja siirtyi Bresciaan helmikuussa 2010, ja auttoi jo tuolloin joukkuetta nousemaan Serie A:han. Kaudella 2010-2011 Hetemaj pelasi sitten täydet kaudet Brescian Serie A -miehistössä ja teki joukkueelle myös kaksi maalia.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS