Juventus ja PSG tehneet jo eurooppalaista futishistoriaa tällä kaudella – järjetöntä ylivoimaa

© Kuva: Getty Images

Juventus ylsi perjantaina yhtä hyvään kauden aloitukseen kuin Ranskan suurseura Paris Saint-Germain, kun se voitti Internazionalen Serie A:ssa 1-0.

Mario Mandžukićin maali toi Juventukselle kolme pistettä, joilla se kasvatti kauden kokonaissaldonsa 43 pisteeseen, kun 15 kierrosta on pelattu. PSG saavutti saman pistemäärän Ranskan pääsarjassa 15 ottelussa. Nyt PSG:llä on kasassa yksi ottelu ja piste enemmän. Juventus tai PSG eivät ole hävinneet liigoissaan otteluakaan.

Ennen tätä kautta mikään joukkue Euroopan top 5 -sarjoissa (Englanti, Espanja, Italia, Saksa, Ranska) ei ollut kyennyt keräämään 43 pistettä ensimmäisestä 15 ottelustaan sinä aikana, kun voitosta on saanut kolme pistettä.

Edelliset seitsemän Italian Serie A:n mestaruutta putkeen voittanut Juventus johtaa sarjaa 11 pisteen erolla kakkosena majailevaan Napoliin, joka on pelannut ottelun vähemmän. Juventus on tehnyt sarjapeleissään 32 maalia ja päästänyt omiin kahdeksan.

Ranskan jalkapalloa suvereenisti viime vuosina hallinnut PSG on tehnyt 16 sarjaottelussa 49 osumaa ja kärsinyt kymmenen takaiskua. Pariisilaiset johtavat Ranskan pääsarjaa 14 pisteen erolla Lilleen.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.