Lähde: Juventus virittelee melkoista siirtopommia jo tammikuussa – kaksi isoa nimeä kiikarissa

© Kuva: Getty Images

Juventus on torinolaisen Tuttosport-lehden mukaan kiinnostunut hankkimaan Manchester Unitedin keskikenttäpelaaja Paul Pogban tammikuussa.

Lehden mukaan Juventus olisi valmis maksamaan Pogbasta 80 miljoonaa puntaa eli noin 89 miljoonaa euroa. Se on huomattavasti vähemmän mitä, United maksoi Pogbasta kesällä 2016. Silloin Juventus tienasi Pogban myynnillä 105 miljoonaa euroa.

Pogba on ollut syyskauden aikana usein otsikoissa. Hänen ja United-manageri José Mourinhon väleistä on riittänyt paljon puhetta. Viime aikoina Pogba on jäänyt myös useammassa pelissä vaihtopenkin puolelle. Keskiviikkona Pogba pelasi Valenciaa vastaan koko ottelun, mutta sai otteistaan kritiikkiä.

United on tammikuussa tiukan päätöksen edessä Pogban suhteen. Jos Mourinho näyttää vihreää valoa Pogban myynnille, on vaikea nähdä, että United saisi millään samanlaisia summia Pogbasta, mitä seura hänestä maksoi vuonna 2016.

Juventuksella on Tuttosportin mukaan myös varasuunnitelma, mikäli Pogba ei ole liikahtamassa. Juventus on valmis käyttämään samoja varoja Real Madridin hyökkäävään keskikenttäpelaajaan Iscoon. Myös Iscon syyskausi on ollut haasteellinen Madridissa, ja mies on pyörinyt siirtohuhujen kohteena.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.