Lähde: Onko tässä uusi Juudas? – Chelsea-tähti tarjonnut itseään Barcelonalle

© Kuva: Getty Images
Lontoon klassinen derby Chelsea - Tottenham! Lue vihje ja lunasta mojova talletusbonus!

Real Madrid ja Barcelona ovat aina olleet kovimpia kilpailijoita. Seurojen välillä pelaajasiirrot ovat yhä tänäkin päivänä olleet todella vähissä, eikä aktiivipelaajista kukaan ole pelannut molemmissa seuroissa. Àlvaro Morata saattaa kuitenkin olla seuraava.

Morata on jäänyt Chelseassa vähäiselle vastuulle. Katalonialainen radiokanava RAC1 kertookin, että Morata olisi itse tarjonnut itseään Barcelonalle. Morata siirtyi Chelseaan 65 miljoonalla eurolla Real Madridista kesällä 2017. Morata on tällä kaudella pelannut Valioliigassa 14 ottelua, joissa on syntynyt viisi maalia.

Morata on ollut Real Madridin junioriputkessa vuodet 2008-10, vaikka onkin alunperin Atlético Madridin kasvatti. Morata on edustanut Reali vuodet 2010-14 ja 2016-17. Vuodet 2014-16 Morata edusti Juventusta.

Barcelona on suhtautunut radiokanavan mukaan positiivisesti Moratan lähentelyyn. Seura pohtii nyt missä ja miten sen kannattaisi lähestyä Chelsea-johtoa. Moratan sopimus Chelsean kanssa on voimassa kesäkuuhun 2022 saakka. Tällä hetkellä näyttää siltä, että siirto voisi mahdollisesti tapahtua ensi kesänä aikaisintaan.

Viimeisin pelaaja, joka on edustanut Barcelonaa ja Real Madridia on argentiinalaishyökkääjä Javier Saviola, joka pelasi Barcelonassa vuosina 2001-07 ja Real Madridissa vuodet 2007-09.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.

Lontoon klassinen derby Chelsea - Tottenham! Lue vihje ja lunasta mojova talletusbonus!