Saksan Bundesliigan Bayer Leverkusen saattaa vaihtaa päävalmentajaa tulevina viikkoina, kertoo Kicker.

Tällä hetkellä joukkuetta luotsaava Heiko Herrlich on kovan paineen alla. Leverkusen on Bundesliigassa 15 kierroksen jälkeen sijalla 11.

Kesällä 2017 pestiin nimitetty Herrlich on keskimäärin napannut Leverkusenissa 1,68 pistettä per ottelu, mutta tällä kaudella tuo lukema Bundesliigassa on vain 1,2 pistettä per ottelu. Sunnuntaina Leverkusen hävisi Eintracht Frankfurtille 1-2.

Kickerin mukaan Bayer Leverkusen on jo ollut yhteydessä potentiaalisiin päävalmentajaehdokkaisiin, Borussia Dortmundin ja Ajaxin entiseen käskyttäjään Peter Bosziin ja RB Salsburgia luotsaavaan Marco Roseen.

Boszia pidetään näillä näkymin todennäköisempänä korvaajana Herrlichille. Hän on ollut vailla töitä saatuaan potkut Dortmundista joulukuussa 2017. Rose taas on yhdistetty vahvasti Hoffenheimiin, jonka päävalmentaja Julian Nagelsmann suuntaa kuluvan kauden jälkeen RB Leipzigiin.

Bild-lehti epäilee, että Herrlich saa lähteä Bundesliigan talvitauon aikana ”hiljaisilla potkuilla”. Leverkusen kohtaa ennen taukoa vielä Schalken ja Hertha Berlinin.

Bayer Leverkusenia edustavat Suomen miesten maajoukkueen ykkösmaalivahti Lukas Hradecky ja hyökkääjä Joel Pohjanpalo.