OGC Nicen italialaishyökkääjä Mario Balotelli kritisoi voimakkaasti joukkuekavereitaan keskustellessaan päävalmentaja Patrick Vieiran kanssa, kertoo paikallislehti Nice-Matin.

Lehden mukaan Balotelli valitti, että hänen joukkuekaverinsa ”eivät saa kahta syöttöä peräkkäin omille pelaajille”.

– On vaikea pelata sillä tavalla. Harjoituksissa… Oikeasti, en tiedä, mitä sanoa, sanoi Balotelli Nice-Matinin mukaan.

Vieira kehotti italialaishyökkääjää ”näyttämään esimerkkiä” muille. Balotellin kerrotaan myös sanoneen, että hän haluaisi siirtyä takaisin johonkin ”isoon seuraan”. Hän on aiemmin urallaan edustanut mm. Internazionalea, AC Milania, Manchester Cityä ja Liverpoolia.

Keskustelu saatiin videolle, ja se levisi hetkeksi myös internetiin, mutta se poistettiin verkosta. Video nähdään tiettävästi sunnuntaina Canal+:n Vieirasta kertovassa dokumenttielokuvassa.

Balotellin kuluva kausi on ollut toistaiseksi suuri pettymys. Ranskalaismediassa kerrottiin kauden alussa, että Balotelli palasi Nicen harjoituksiin reippaasti ylipainoisena. Hän ei ole tehnyt Ranskan Ligue 1:ssä vielä maaliakaan, vaikka viime kaudella hän iski Nicelle 18 sarjaosumaa. Balotelli oli läpi kesän yhdistettynä Marseilleen, mutta siirto ei toteutunut. Hänen odotetaan lähtevän Nizzasta tämän kauden jälkeen.