Nicen päävalmentaja Patrick Vieira on turhautunut hyökkääjäänsä Mario Balotelliin. Viimeisimmät kommellukset saivat Vieiran puhumaan kovin sanoin Balotellista.

Balotelli ei ole tällä kaudella osunut vielä kertaakaan maalipuiden väliin Ranskan liigassa. Pelejä on kertynyt kymmenen.

Nyt vasta otsikoihin nousi marraskuun tapahtumat Nimesia vastaan, kun Vieira otti Balotellin vaihtoon 74. minuutilla. Vaihtokomennus ei ollut italialaishyökkääjän mieleen ja mies oli raivonnut pukuhuoneessa ja sotkenut paikat, eikä hän ollut suostunut siivoamaan jälkiään raivokohtauksen jälkeen.

Joulukuun alussa Guingampia vastaan Balotelli oli lähtenyt vessaan kesken kaiken, kun Vieira piti puhettaan joukkueelle. Vieira haluaisi ravistella Balotellia tempauksistaan, mutta ei voi niin tehdä valmentajana.

– Mitä tulee Marioon, haluaisin antaa takaisin tai vain paiskata hänet seinää vasten tai jättää hänet roikkumaan hupparista naulakkoon, mutta en voi, koska en ole pelaaja enää.

– Minun pitää miettiä kahdesti ennen kuin sanon mitään, koska sillä voi olla vaikutus ja vaarana on, että menetän hyvän pelaajan. En halua sanoa mitään, mitä katuisin, Vieira sanoi ranskalaiselle L’Equipe-lehdelle.

Balotelli tykitti kahden edellisen kauden aikana 33 maalia Ligue 1:ssä, mutta tällä kaudella ruuti on ollut märkää.

– Yritän olla mahdollisimman rakentava, kun annan kommentteja hänelle.

Lähde: Football Italia