Mixu Paatelainen ei jatka Latvian maajoukkueessa – saldoksi jäi yksi voitto

© Kuva: Getty Images

Mixu Paatelainen ei jatka Latvian miesten A-maajoukkueen päävalmentajana.

Latvian jalkapalloliitto LFF kertoi suomalaisluotsin lähdöstä tiistaina hänen neuvoteltua liiton presidentin Kaspar Gorkšin kanssa. Paatelaisen sopimus kattoi Nations Leaguen lohkovaiheen, eikä sitä jatkettu.

Vuosina 2011-2015 Huuhkajia valmentanut Paatelainen, 51, siirtyi Latvian käskyttäjäksi toukokuussa. Hän ehti olla Latvian joukkueen päävalmentajana yhdeksässä ottelussa, joissa hän nappasi vain yhden voiton. Latvia kaatoi Paatelaisen ensimmäisessä ottelussa Viron Baltic Cupissa 1-0. Tuon jälkeen Latvia on kärsinyt kolme tappiota ja pelannut viisi tasapeliä.

Syksyllä pelatussa Nations Leaguen lohkovaiheessa Latvia jäi D-divisioonan ykköslohkossa kolmanneksi.

KUPSILLA KUUMAT PAIKAT KOTONA – MARKKINA ON SEKAISIN KUIN SEINÄKELLO!