Neymar sivussa illan ottelusta – PSG peluuttanut brassitähteä riskillä

© Kuva: Getty Images

Paris Saint-Germainin brasilialaishyökkääjä Neymar on matkustanut kotimaahansa, joten hän ei pelaa tänään lauantaina Ranskan Ligue 1:n ottelussa Nantesia vastaan.

Neymar, 26, on pelannut puolikuntoisena usean viikon ajan, esimerkiksi Mestarien liigan otteluissa Liverpoolia ja Belgradin Punaista tähteä vastaan.

Hän loukkasi oikean jalan lähentäjälihaksensa marraskuun maaottelutauolla ja huilasi sarjapelin Toulousea vastaan. Neymar pelasi täydet minuutit Liverpoolia vastaan ja palasi Ranskan pääsarjassa Neymar PSG:n avaukseen Bordeaux’ta vastaan, mutta sama vamma pakotti hänet pois kentältä vajaan tunnin jälkeen. Häneltä jäi väliin sarjapeli Strasbourgin vieraana, mutta Belgradin Punaista tähteä vastaan brassitähti viihtyi kentällä koko ottelun ajan.

PSG:n päävalmentajan Thomas Tuchelin mukaan oli riski peluuttaa Neymaria Belgradin Punaista tähteä. Samaa riskiä ei oteta uudestaan vuoden viimeisessä sarjaottelussa.

– Neymar on matkustanut luvallani Brasiliaan. Hän oli loukkaantunut, ja me riskeerasimme hänet Punaista tähteä vastaan, kommentoi Tuchel ESPN:n mukaan.

– Hän haluaa pelata jokaisen ottelun, mutta meidän on nyt oltava fiksuja ja jätettävä turhat riskit hänen loukkaantumisensa kanssa sikseen. Hänen pitää levätä ja rentoutua kahden viikon ajan.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.