Paikallislähde: Tavoiteltu huippunuorukainen valitsi PSG:n – hinta 75 miljoonaa euroa

© Kuva: Getty Images

Hollantilaisseura AFC Ajax on tunnetusti yksi Euroopan parhaista nuorten pelaajien kasvattajaseuroista. Tämän hetken joukkueesta eniten suurta yleisöä kiinnostavat huippulupaukset ovat Frenkie de Jong ja Matthijs de Ligt.

Kumpikin kaksikosta on yhdistetty hyvin pitkälle samaan kolmeen suurseuraan. Heistä kilpailevat useiden lähteiden mukaan FC Barcelona, Manchester City ja Paris Saint-Germain.

Nyt hollantilaismedia Telegraaf kertoo saaneensa tiedon, että kaksikosta toinen, de Jong, on tehnyt päätöksensä siirtonsa osoitteesta. 21-vuotias keskikenttäpelaaja on päättänyt valita tulevaksi joukkueekseen PSG:n. Ajax tulee saamaan pariisilaisseuralta 75 miljoonan euron siirtokorvauksen.

Man Cityn kohdalla epävarmuutta herätti UEFA:n Financial Fair Play -tutkimukset ja Barcelonan tarjous jäi kahdesta muusta joukkueesta taloudellisesti jälkeen.

De Jong kuuluu seurajoukkueensa avainpelaajiin ja viime kesästä alkaen hän on saanut runsaasti vastuuta myös Hollannin maajoukkueessa. Ajax on Eredivisiessä toisena kaksi pistettä PSV:n perässä. Hollanti puolestaan voitti hiljattain Kansojen liigan lohkonsa vaikka samassa lohkossa oli kaksi viimeisintä maailmanmestaria, Ranska ja Saksa.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.