Keskikenttäpelaaja Julián Guevaran ura Veikkausliigassa jäi kahden vuoden mittaiseksi. Guevara edusti Suomessa pelatessaan PS Kemiä noin puolentoista kauden ajan ja viime heinäkuusta lähtien FC Interiä. Kemissä Guevara toimi myös joukkueensa kapteenina.

Inter ei tarjonnut 26-vuotiaalle Guevaralle jatkosopimusta, ja niinpä mies palaa takaisin kotimaahansa Kolumbiaan. Guevaran kasvattajaseura América de Cali tiedotti 193-senttisen, vasenjalkaisen pelaajan sopimuksesta kotisivuillaan perjantaina.

América de Cali

@AmericadeCali
Desde Ecuador y Finlandia llegan nuestros nuevos refuerzos. Más información: << goo.gl/4GX1SA >>

Guevara pelasi Veikkausliigassa kaikkiaan 57 ottelua, joissa hän teki yhden maalin ja syötti viisi. Kolumbian pääsarjassa miehellä on debyytti vielä tekemättä. Suomeen Guevara saapui Maltalta.