PSG-pomo paljasti: Keskikenttäpelaaja ei allekirjoita jatkosopimusta ja istuu loppukauden penkillä

© Kuva: Getty Images

Adrien Rabiot ei jatka uraansa PSG:ssä ensi kaudella.

Seuran urheilutoimenjohtaja Antero Henrique paljasti PSG:n katkaisseen jatkosopimusneuvottelut. Rabiotin sopimus kasvattajaseuransa kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen ja Rabiot poistuu PSG:stä ilmaisella siirrolla.

PSG ja Rabiot neuvottelivat pitkään jatkosopimuksesta, mutta Rabiot ei lopulta suostunut allekirjoittamaan uutta sopimusta. Rabiot istuu sen vuoksi loppukauden penkillä ja tällä hetkellä näyttää siltä, että keskikenttäpelaaja on pelannut viimeiset ottelunsa PSG:n paidassa.

– Emme aio jatkaa jatkosopimusneuvotteluita. Seura on päättänyt lopettaa neuvottelut useiden tapaamisten jälkeen, joissa Rabiot on ilmoittanut meille, ettei hän aio tehdä uutta sopimusta ja haluaa jättää seuran kesällä ilmaiseksi. Pelaajalle luvassa on selvä seuraus. Hän viettää loppukauden penkillä, Henrique totesi.

– Pelaajan agentti näytti meille positiivisia merkkejä ja oletimme, että Rabiot jatkaa täällä. Olimme hyväksyneet hänen asettamat ehdot, myös urheilulliset sellaiset, mutta ikävä kyllä neuvottelut ovat nyt päättyneet. Kyseessä on selvä kunnioituksen puute seuraa ja kannattajia kohtaan. Erityisesti pelaajalta, joka on ollut kanssamme nuoresta lähtien.

Lähde: Yahoo Sport France