Surullisia uutisia Argentiinasta – Boca Juniorsin fanit tappoivat Libertadoresin mestaruutta juhlineen River-kannattajan

© Kuva: Getty Images
Championshipissä Fulhamilla on nousu mielessä! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!

River Plate voitti sunnuntai-iltana Madridissa historiansa neljännen Copa Libertadoresin mestaruuden kukistettuaan verivihollisensa Boca Juniorsin toisessa finaalissa maalein 3-1.

River Platen kannattajat luonnollisesti juhlivat rajusti mestaruutta niin Madridissa kuin Argentiinassakin. Argentiinalaislähteiden mukaan kaksi Bocan kannattajaa tappoivat Libertadoresin mestaruutta juhlineen River-kannattajan.

Bocan kannattajat pahoinpitelivät 21-vuotiaan miehen ja puukottivat hänet kuoliaaksi. Bocan kannattajat puukottivat miestä reiteen kuolettavin seurauksin. Mies kuoli muutamaa tuntia myöhemmin sairaalassa.

– Minä kuolen. Minä todella kuolen. He hyökkäsivät kimppuuni, koska juhlin voittoa ja olen Riverin kannattaja, 21-vuotiaan miehen kerrottiin sanoneen äidilleen vain hetkeä ennen kuolemaansa.

Kuolleen nuorukaisen äiti kommentoi tragediaa Diario de Misionesille.

– He tappoivat poikani, joka ei edes kyennyt juuri kävelemään oltuaan aiemmin leikkauksessa. Hän oli ollut mukana moottoripyöräonnettomuudessa ja joutui sen vuoksi leikkaukseen. He seurasivat poikaani, joka ei kyennyt kävelemään ja tappoivat hänet ja kohtelivat häntä kuin puolustuskyvytöntä koiraa.

Argentiinan poliisi on pidättänyt kaksi nuorta miestä River-kannattajan murhasta epäiltynä.

Lähde: MARCA


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!

Championshipissä Fulhamilla on nousu mielessä! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!