Valioliiga
Brighton & Hove Albion – Arsenal
Keskiviikko 19.15

Arsenalin viime aikojen voitoissa katetta

Pierre-Emerick Aubemeyangin kaksi maalia toivat Arsenalille tärkeän voitoin Burnleystä. Arkkivihollinen Tottenham ei pääse sarjataulukossa kauemmaksi karkuun. Mies nosti samalla itsensä maalipörssin kärkeen. Vaikka alkukausi sujui Arsenal-kärjeltä heikosti, on hän kaikessa hiljaisuudessa noussut Mohamed Salahin rinnalle ja Burnley-maaleillaan Valioliigan maalipörssin kärkeen. Nyt vastassa on Brighton ja lisämaaleja voi hyvinkin olla luvassa.

Arsenal oli alkukauden esitysten perusteella välillä ohipeli-ideakin. Tuntui, että voitoista huolimatta peliesitykset eivät täysin aina vakuuttaneet. Viime aikojen voitoissa on kuitenkin ollut katetta myös esitysten osalta. Ainoat lipsahdukset ovat Southamptonia vastaan tullut ansaittu tappio ja kaksi kertaa johtoaseman menettäminen Manchester Unitedia vastaan.

Brighton ei riitä kärkijoukkueille

Kotijoukkue kaipaa sekin pisteitä. Joukkueen kotisaldo on aivan asiallinen, tappioita on alla vasta kaksi ja sijoitus sarjataulukossakin turvallisesti kymmenkunta pistettä putoamisviivasta. Kahdeksan kertaa kahdeksasta se on pystynyt maalintekoon.

Arsenalin puolustuspää on ilman muuta haavoittuvampi kuin yhdenkään muun kärkijoukkueen. Ei siis ole mahdoton ajatus, että myös Brighton pystyy tässä iskemään maaleja. Arsenalin tykit ovat joka tapauksessa sen verran kovassa iskussa, että yli 2,5 maalin vedoilla on pieni osumissauma, vaikka kotijengi nollille jäisikin.

ille on mahdollista lyödä yli 2,5 maalin tulosta kertoimella 1,76, josta nappaamme kopin.

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Brighton & Hove Albion – Arsenal ja kohteeseen yli 2,5 maalia. Jos maaleja nähdään kolme tai yli, saat 176 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos maaleja nähdään alle kolme, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.