© Kuva:

Valioliiga: Voiko Citykin hävitä? – Chelsea tasoituksen kanssa peliin

Valioliiga
Lauantai 19.30
Chelsea – Manchester City

Lähdemme uhkarohkeasti Chelsean kelkkaan viikonlopun huippuottelussa. Citystä on helppo löytää kaikki ylisanat käyttöön. On oikeastaan samantekevää, laskeeko joukkueen jopa Euroopan parhaaksi jengiksi. Joka tapauksessa se on taidoiltaan selvä ykkönen Valioliigassa.

Aika monessa joukkueessa Sergio Agueron ja Kevin De Bruynen poissaolot olisivat kuolinisku. Cityllä on kuitenkin riittävästi leveyttä ja se saa jalkeille huippujoukkueen ilman näitäkin tähtiään. Siitä huolimatta nämä täytyy ottaa huomioon arvioissa. Emme näe Cityä ihan 50% suosikkina Chelseaa vastaan tällä kokoonpanolla.

Hazard palaa parrasvaloihin

Chelsea tuntuu voittavan tai häviävän sen mukaan, miten Eden Hazard pärjää. Nythän miehellä on menossa ennätyspitkä seitsemän ottelun maaliton putki. Lisäksi mies missasi yhden ottelun pienen loukkaantumisen takia. Joukkueella on nyt edessään huiman kova testi, mutta koko kauden voittamattomana kotikentällään esiintynyt Chelsea saattaa silti onnistua.

Uskomme, että Eden Hazard on vaisumman jakson jälkeen liekeissä Cityn kaltaista huippujoukkuetta vastaan. Moni saattaa pitää Cityn hieman alta kahden kertoimia lahjoina, silti liputamme tässä Chelsean puolesta pienen tasoituksen kanssa.

Haluamme kuitenkin tasapelin puolellemme, joten pelivalinta on Chelsea +0,5 maalia. Unibet maksaa kotivoiton ja tasapelin yhdistelmästä kertoimen 1,84, mikä riittää mielestämme hyvin pelipäätökseen.

Nappaa 100€ riskitön veto näin ja tienaa:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Chelsea – Manchester City ja kohteeseen Chelsea +0,5 maalia. Jos Chelsea voittaa tai ottelu päättyy tasapeliin, saat 184€ riskittömän 100€ vedon avulla. Jos maaleja nähdään alle kaksi, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.