49-vuotias maalivahtilegenda Jens Lehmann liittyy bundesliigaseura FC Augsburgin valmennustiimiin päävalmentaja Manuel Baumin apulaiseksi. Lehmannin sopimus ulottuu muun valmennustiimin tavoin kesään 2020.

Augsburgissa pelaa myös seitsemän A-maaottelua Huuhkajissa pelannut 21-vuotias Fredrik Jensen. Suomalainen on esiintynyt tällä kaudella kahdessa liiga- ja yhdessä cup-ottelussa.

Lehmann muistetaan kenties parhaiten Arsenalin maalivahtina. Hän torjui joukkueen kaikissa sarjaotteluissa Gunnersin historiallisella mestaruuskaudella 2003-2004, jolloin Arsenal ei hävinnyt otteluakaan. Kaikkiaan saksalainen vietti Arsenalissa viisi kautta vuosina 2003-2008. Hän palasi seuraan vielä keväällä 2011, mutta pelasi vain yhden ottelun.

Urallaan myös Schalkessa, Borussia Dortmundissa ja VfB Stuttgartissa pelannut Lehmann toimi kaudella 2017-2018 Arsenalin apulaisvalmentaja Arsène Wengerin rinnalla, mutta sai lähteä, kun Unai Emery nimitettiin seuran manageriksi Wengerin työn jatkajaksi.

[readmore from=Lehmann-Jens]

– Augsburg on kehittynyt viime vuosina mahtavasti, vaikka kaikki ei juuri nyt sujukaan urheilullisesti aivan toivotusti. Bundesliigassa apulaisvalmentajana toimiminen on minulle hieno tilaisuus, Lehmann kommentoi Augsburgin kotisivuilla.

Augsburg on tällä hetkellä Bundesliigassa neljänneksi viimeisenä, vain pisteen karsintaviivan yläpuolella. Kymmenestä viimeisestä pelistään joukkue ei ole voittanut ainuttakaan.

Lehmann pelasi urallaan myös 61 A-maaottelua. Hän toimi Saksan ykkösvahtina vuoden 2006 MM-kisoissa ja vuoden 2008 EM-kisoissa.