Barcelona-ikoni Andrés Iniestan kyseenalaiselle juhlapyhäkuvalle täystyrmäys – ”En voi uskoa..”

© Kuva: Getty Images

Barcelona-ikoni Andrés Iniesta sai kuulla kunniansa tuoreesta Instagram-kuvastaan. 34-vuotias juhli perheensä ja ystäviensä kanssa loppiaista perinteisin tavoin.

Juhlakuvassa Iniestan kahden ystävän kasvot oli maalattu mustaksi liittyen Tiernapoikiin.
Vissel Kobessa Japanissa nykyisin pelaava Iniesta ei vastannut saamaansa kritiikkiin.

– En voi uskoa, että vuonna 2019 kuuluisat ihmiset tekevät tai ovat edelleen ihmisten ympärillä, jotka mustaavat kasvonsa ja twiittaavat siitä. Keitä ystäväsi oikein ovat Iniesta?, BBC:n toimittaja Nick Bright tuomitsi.

Myös jalkapallojournalisti Musa Okwonga paheksui Iniestan juhlapyhien viettoa.

– Rakastan Iniestaa, kuten joitakin muita julkisuuden henkilöitä ja urheilijoita. Hän vaikuttaa nöyrältä mieheltä ja joukkuetoverilta. Ihmettelen vain, miten hän voi jakaa pukukopin Dani Alvesin ja Eric Abidalin kanssa, ja luulla samaan aikaan, että tuo olisi siistiä. Olen hyvin pettynyt, Okwonga kritisoi.

Loppiainen on Espanjassa hyvin merkittävä juhlapyhä, johon Tiernapojat-näytelmän kolmen itämaan tietäjän Melchiorin, Casparin ja Balthazarin vierailu Jeesus-lapsen luokse.

Balthazarin esittäjä on yleensä valkoinen mies, jonka kasvot maalataan mustaksi. Madridin pormestari Manuela Carmena lopetti kyseenalaisen perinteen vuonna 2016. Pääkaupungissa rooliin pestataan nykyisin musta mies.

Espanjan kaupungeissa järjestetään myös laajoja paraateja Loppiaisen aikana.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.