Cardiffilta hieno ele lentoturmassa olleelle pelaajalle: ”Emme koskaan nähneet sinun pelaavan…”

© Kuva: Getty Images

Cardiff City teki viime lauantaina seurahistoriansa rahakkaimman hankinnan, kun se kiinnitti 28-vuotiaan argentiinalaishyökkääjän Emiliano Salan 17 miljoonalla eurolla Nantesista. Salan sopimusjulkistusta seurasi kuitenkin synkkä tragedia, sillä yksityiskone, jolla Sala oli palaamassa Nantesista joukkuetovereitaan hyvästelemästä, putosi jossain Englannin kanaalin yllä.

Tutkasta kadonnutta lentokonetta, tai jäänteitä siitä, ei ole vieläkään löydetty. Torstaina etsinnät päätettiin lopettaa tuloksettomina, vaikka niin Salan sisko kuin muun muassa Nantes FC toivoivat niitä vielä jatkettavan.

Salan uusi seura Cardiff City FC ja sen fanit kunnioittivat pelaajaansa hienolla tavalla kotistadioninsa liepeillä. Seura löysi kauniita sanoja Salan muistolle, vaikkei hyökkääjä pelannut walesilaisseuran paidasssa peliäkään.

– Emme koskaan nähneet sinun pelaavan emmekä tekevän maaleja, mutta Emiliano, kaunis Bluebirdimme, rakastamme sinua ikuisesti, plakaatissa luki.

Valioliiga tiedotti, että kaikissa ensi viikon valioliigaotteluissa vietetään hiljainen hetki Emiliano Salan ja konetta lentäneen pilotin David Ibbotsonin muistoksi. Tänä viikonloppuna Englannissa pelataan FA Cupia.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.