Ensin ”rauhapalaveri” ja nyt Chelsea-manageri antoi hyvin suoria kommentteja Eden Hazardista: ”En oikein tiedä”

© Kuva: Getty Images

Chelsea pelaa tänään, torstaina, Englannin Liigacupin välierien toisessa osaottelussa Tottenhamia vastaan. Viikko on kulunut Chelsea-leirissä ristiriitaisissa merkeissä.

Tottenham otti 1-0-voiton liigacupin välierien avausosassa, joten Chelsea tarvitsee kotikentällään torstaina maaleja. Yksi potentiaalinen maaliruisku Chelsean riveistä on tietysti tähtipelaaja Eden Hazard, jolla on ollut viime aikoina vaikeampaa.

Chelsea koki Valioliigassa viime viikonloppuna 0-2-tappion Arsenalille. Ottelun jälkeen Chelsea-manageri Maurizio Sarri oli hyvin pettynyt joukkueensa otteisiin. Maanantaina Sarri piti pelaajien kanssa ”rauhapalaverin”, josta voisi näissä olosuhteissa käyttää myös termiä kriisipalaveri.

Hazard on pelannut nyt kuusi peräkkäistä ottelua ilman maaleja. Sarri antoi liigacupin välierää edeltävässä lehdistötilaisuudessa hyvin suoria kommentteja Hazardista.

– En oikein tiedä, tällä hetkellä hän on enempi yksilö kuin johtaja. Hän on silti tärkeä meille, loistava pelaaja, hän pystyy voittamaan otteluita parissa minuutissa. Tällä hetkellä hän ei kuitenkaan ole johtaja, hyvä pelaaja kylläkin, yksi maailman parhaista, Sarri puhui Sky Sportsin mukaan.

Sarrin mukaan Hazardilla riittää parannettavaa, varsinkin joukkuepelaamisessa.

– Pidän hänestä enemmän, kun hän puhuu jaloillaan. Mielestäni hänen pitää tehdä enemmän, koska potentiaali on korkeampi kuin viimeaikaiset esitykset. Hänen täytyy kunnioittaa ennen kaikkea itseään, hänen täytyy pelata paremmin.

– Eden on tällä hetkellä upea pelaaja, mutta hän on yksilöpelaaja ja vaistomainen pelaaja. Hänen on hyvin vaikea pelata vain yhtä pelipaikkaa. Hän tykkää paljon mennä pallon kanssa, hän tykkää pitää pallon jalassaan. Mutta hänen on vaikeaa pelata puhtaana kärkenä, mutta sama asia myös puhtaana laiturina, Sarri avasi.

Chelsea isännöi torstaina Tottenhamia kello 21.45 alkavassa ottelussa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.