Entinen huippupelaaja antoi kovaa kritiikkiä Paul Pogballe maalien tuulettamisesta: ”Haluaisin sanoa hänelle”

© Kuva: Getty Images

Nappaa riskitön veto ja tienaa Championshipistä jopa 200 euroa!

Manchester Unitedin keskikenttäpelaaja Paul Pogba on ollut viime aikoina todella hyvässä lennossa, kuten koko United, kun Ole-Gunnar Solskjær otti joukkueen valtaansa. Pogban vahva vire on myös herättänyt närää.

Ranskan A-maajoukkueen ja Chelsean entinen keskikenttäpelaaja Claude Makélélé ei ole pitänyt Pogban tavasta tuulettaa maalejaan. Tanssit ja muut tuuletukset ovat ranskalaistähden mukaan epäkunnioittavia.

– Minusta se on ajoittain sellaista, ettet kunnioita vastustajaa, ymmärrätkö?

– Se on turhauttavaa. Jos olisin Pogban edessä, haluaisin sanoa hänelle: ”Kuuntele, tee tuota pukuhuoneessa, ei nyt. Se on turhauttavaa. Voitatte 4-0 ja tanssit minun edessäni.”, Makélélé puhui Mirrorin mukaan Astro SuperSport Sunday Night Live -ohjelmassa.

Nappaa riskitön veto ja tienaa Championshipistä jopa 200 euroa!