FC Inter hankki kokemusta Espanjasta ja hyökkäysvoimaa Veikkausliiga-kentiltä

© Kuva: Juha Tamminen
Arsenal - Brighton! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

FC Inter kertoo solmineensa tälle kaudelle kaksi uutta pelaajasopimusta. Turkulaisten vahvuuteen liittyvät laitahyökkääjä Eero Tamminen ja keskikenttäpelaaja Álvaro Muñiz, josta uutisoimme jo aiemmin.

Tammisen, 23, ja Interin sopimus on yksivuotinen. Myös Muñizin, 30, diili kattaa kauden 2019, mutta siinä on optio toisesta vuodesta.

Viitasaaren Jalkapalloklubissa ja JJK:ssa jalkapallo-oppinsa saanut Tamminen debytoi Veikkausliigassa kaudella 2014 Turun Palloseurassa. Sittemmin hän on edustanut Suomen pääsarjassa myös Vaasan Palloseuraa ja Ilvestä. Tammisella on Veikkausliigassa yhteensä 118 ottelua ja 13 maalia. Hän oli viime kauden jälkeen ruotsalaisen Örebron testissä.

– Eero on vielä nuori pelaaja, joka on kehittynyt paljon ja erityisesti viime kaudella. Hän on hyvin kokonaisvaltainen laitahyökkääjä. Voimakas ja urheilullinen pelaaja, joka on hyvä molemmilla jaloilla. Hän erottuu joukosta hyvällä keskipitkän ja pitkän matkan vedollaan. Eero voi tuoda vaaraa myös erikoistilanteisiin, Interin päävalmentaja José Riveiro kuvailee seuran sivuilla.

Harva tietää Tammisen olleen FC Interin testissä jo ennen debyyttiään Veikkausliigassa. Jo vuosien takainen harjoittelujakso jätti kuitenkin Tammiselle positiivisen kuvan seurasta.

– On mukava tulla tänne. Kävin täällä Interissä testissä viisi vuotta sitten ja huomasin jo silloin, että täällä on huippupuitteet ja hommat hoituu. Nyt kun tuli tilaisuus, halusin tulla pelaamaan tänne. Turkukin on mukava kaupunki. Nyt kun olen ollut pitkään ilman seuraa, on mukava päästää taas treenaamaan joukkueen kanssa ja aloittaa työnteko. Tarkoitus on murtautua täällä avaukseen, kommentoi Tamminen.

Espanjalainen Muñiz on edustanut kotimaansa kolmannella sarjatasolla peräti yhdeksää eri seuraa yhteensä 225 ottelun verran. Sarjaotteluissa hän on onnistunut maalinteossa 15 kertaa. Tämän lisäksi hänet muistetaan Espanjassa reilun vuoden takaisesta Copa del Reyn ottelusta, jossa hän teki seuransa Formenteran neljännesvälieriin vieneen voittomaalin viimeisellä minuutilla vierasottelussa pääsarjaseura Athletic Bilbaota vastaan.

FC Interin espanjalaisille valmentajille Muñiz on jo entuudestaan tuttu pelaaja. Päävalmentaja Riveiro onkin tyytyväinen saadessaan keskikenttäpelaajan joukkueeseensa.

– Álvarolla on erittäin paljon kokemusta Espanjan Segunda B -divisioonasta, joka on hyvin kilpailullinen sarja. Hän tuokin joukkueeseen nimenomaan kokemusta. Lisäksi hän on erittäin taitava käsittelemään palloa ja hänellä on erittäin hyvä ymmärrys pelistä. Luonteeltaan hän on vastuunkantaja, Riveiro kertoo.


500% talletusbonus: 10€ talletuksella 60€ pelirahaa! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10€.
  3. Saat bonuksen ansiosta heti 60€ pelirahaa!

Arsenal - Brighton! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!