Gonzalo Higuainin siirto Valioliigaan kaikkea muuta kuin selvä – edessä vielä monta mutkaa

© Kuva: Getty Images
Nappaa riskitön veto tai talletusbonus Kakkosesta!

Italialaisseurojen siirtoihin erikoistuneen asiantuntijan Tancredi Palmerin mukaan Gonzalo Higuainin siirto Chelseaan ei ole lähellekään valmis.

Palmeri kertoo siirron olevan äärimmäisen monimutkainen toteutettavaksi, koska mukana on kolme seuraa. Asiaa monimutkaistaa erityisesti AC Milanin maksama tuntuva korvaus miehen lainasta Juventukselle.

– Sopimus on äärimmäisen vaikea monista syistä. Suurin syy tähän on, että sopimus sisältää kaksi eri seuraa ja maksuja loppujen lopuksi molemmille. Lisäksi toisella noista seuroista ei ole varaa toiseen Higuainin tasoiseen hyökkääjään, Palmeri sanoi Love Sport Radiolle viitaten AC Milaniin.

– Juventus omistaa Higuainin, mutta Milan maksoi hänen lainaamisestaan 20 miljoonaa euroa. Lisäksi heillä on 36 miljoonan euron osto-optio.

Suurin este Palmerin mukaan on se, että milanolaisseura ei pysty luultavastikaan korvaamaan argentiinalaishyökkääjää tammikuussa.

– Higuainin otteiden perusteella Milan on varmaankin iloinen päästessään hänestä eroon, mutta vasta kauden lopussa. Heidän on päästävä Mestarien liigaan. Se on heille tärkeämpää kuin varmaankaan millekään muulle seuralle. Jos he hankkiutuvat Higuainista nyt eroon, heidän on korvattava hänet eikä tarjolla ole montakaan korvaajaa tällä hetkellä.

Yksi vaihtoehto seuroilla olisi tehdä suoravaihto Higuainin ja Chelsea-hyökkääjän Alvaro Moratan välillä. Milanilla ei ole kuitenkaan varaa espanjalaishyökkääjään.

– Helpointa olisi vain vaihtaa Morata Higuainiin, mutta Milanilla ei ole varaa siirtokorvaukseen. Heillä on varaa palkkaan, koska se on samanlainen Higuainin kanssa, mutta he eivät pysty maksamaan Chelsean vaatimaa siirtokorvausta, Palmeri selvensi tilanteen hankaluutta.

Lähde: Express

» Serie A:n huippujoukkueiden kaikki ottelut Ruudusta!

Nappaa riskitön veto tai talletusbonus Kakkosesta!