Huhu: Todellinen yllätysnimi ehdolla Manchester Unitedin päävalmentajaksi

© Kuva: Getty Images

Brittilehti The Sun uutisoi Manchester Unitedilla olevan lista valmentajista, joita se yrittää houkutella päävalmentajan pestiin.

Lehden mukaan ManU-pomo Ed Woodwardin listalta löytyvät muun muassa Zinedine Zidane, Laurent Blanc ja väliaikaismanagerin pestiä vetävä Ole Gunnar Solskjär.

Listalta löytyy myös todellinen yllätysnimi. Kansainvälisesti vielä kohtuullisen tuntematon Marco Rose. Vuonna 2010 pelaajauransa Mainzissa lopettanut Rose on valmentanut Red Bull Salzburgia vuodesta 2017 lähtien. Ennen siirtoaan joukkueen päävalmentajaksi hän valmensi seuran nuorisojoukkuetta neljän vuoden ajan.

Rose vei ensimmäisellä kaudellaan Salzburgin sarjavoiton lisäksi Eurooppa-liigan välieriin kaatamalla Borussia Dortmundin, Lazion ja Real Sociedadin pudotuspeleissä.

Salzburg johtaa nyt Rosen toisella kaudella Itävallan Bundesliigaa ylivoimaisella 14 pisteen erolla LASK Linziin. Lisäksi Rosen suojatit ovat edenneet jälleen Eurooppa-liigan pudotuspeleihin ja jatkavat tappioitta kaikissa kilpailuissa.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004