Lauantaina 30 vuotta täyttävästä kroaattilaiturista Ivan Perisicistä on muodostumassa siirtoikkunan viime päivien kuuma nimi. Perisic on pelannut Internazionalessa kolme ja puoli kautta, mutta nyt hän on pyytänyt seuraltaan siirtoa.

– Perisic on pyytänyt meiltä lupaa lähteä, mutta tarjouksia ei ole. Katsotaan, mitä lähipäivinä tapahtuu, Interin johtokunnan puheenjohtaja Giuseppe Marotta kommentoi sunnuntaina Sky in Italialle.

Perisicillä on sopimusta Interin kanssa kesään 2022, mutta sunnuntaisessa sarjaottelussa Torinon vieraana hän istui koko ottelun vaihtopenkillä.

– Kuuntelemme Perisicin toivetta, hän on jättänyt meille siirtopyynnön. Meidän täytyy yrittää tehdä hänelle mieliksi, mutta kunnioitamme myös hänen arvoaan, Marotta jatkoi.

Italialaislähteen mukaan Inter on jo torpannut Arsenalin tekemän tarjouksen Perisicistä. Arsenal on tarjonnut pelaajasta 5 miljoonaa euroa kevätkauden pituisesta lainasta. Lainaan kirjattaisiin 40 miljoonan euron osto-optio.

[readmore from=Perisic-Ivan]

Inter ei ole kuitenkaan kiinnostunut lainoista eikä osto-optioista, vaan etsii yksiselitteistä myyntiä. Arsenal-siirto vaikuttaa siksi hankalalta, sillä Gunners-luotsi Unai Emery on todennut, että Arsenal pystyy tällä hetkellä vain lainaamaan pelaajia, ei ostamaan.

Perisic on tehnyt tällä kaudella kaikissa kilpailuissa 25 ottelussa kolme maalia ja antanut viisi maalisyöttöä.

Lähde: Transfermarkt