Jürgen Klopp harmistui kaverinsa puolesta: ”Viime vuosien parhaita tarinoita”

© Kuva: Getty Images

Kuten hyvin tiedetään, vallitsee Liverpool-luotsi Jürgen Kloppin ja Huddersfieldin äskettäin hyvästelleen David Wagnerin välillä syvä ja kauas ulottuva ystävyyssuhde. Wagner toimi muun muassa Kloppin häissä bestmanina ja Klopp on Wagnerin tyttären kummisetä.

Hienoa työtä Liverpoolin peräsimessä tekevä ja mestaruudesta tosissaan taisteleva Klopp olikin aidosti harmistunut, kun hänen hyvän ystävänsä työ Valioliigan peränpitäjässä jäi kesken. Wagner oli Kloppin mielestä hieman ”olosuhteiden uhri”.

– David Wagner saa olla erittäin ylpeä siitä, mitä hän saavutti viimeisten kolmen ja puolen vuoden aikana. Se oli ehdottomasti yksi viime vuosien parhaista tarinoista, Klopp totesi Sport Bildin mukaan.

– Jo yksin se, mitä hän teki joukkueen kanssa tällä kaudella, on uskomatonta. Vaikka joukkueella oli paljon epäonnisia hetkiä ja tuloksia, onnistui hän aina pitämään sen itseluottamuksen kunnossa.

Klopp vei nimiinsä kaikki kaverusten kolme keskinäistä kohtaamista puolentoista kauden aikana. Lokakuussa Liverpool haki pisteet Huddersfieldista maalein 1-0, mutta siinäkin pelissä Reds oli Kloppin mielestä onnekas.

– Heitä vastaan oli erittäin hankalaa pelata. Koin oloni pelin jälkeen voitosta huolimatta huonoksi, sillä emme oikeastaan ansainneet voittoamme.