Katso: Tässä on Deadline Dayn huikein pelaajaesittelyvideo – kulttipelaaja palaa Valioliigaan

© Kuva: Getty Images

Burnley on tehnyt sopimuksen 38-vuotiaan kulttihyökkääjä Peter Crouchin kanssa. Seura tiedotti siirrosta upealla videolla Twitterissä.

Crouch on osa kauppaa, jossa Burnley-hyökkääjä Sam Vokes siirtyy Stokeen ja Crouch siirtyy Stokesta Burnleyyn. Lisäksi Stoke maksaa eri lähteiden mukaan arviolta seitsemän miljoonaa puntaa Vokesista vaihtokaupan lisäksi. Crouchin sopimus Burnleyn kanssa kattaa loppukauden. Vokes teki Stoken kanssa kolmen ja puolen vuoden sopimuksen.

Crouch on pitkällä urallaan pelannut Valioliigassa peräti 461 ottelua, joissa hyökkääjä on tehnyt peräti 106 maalia. Crouch pelasi vielä viime kaudella Stoken kanssa Valioliigassa, jossa hän teki 31 pelaamassaan ottelussa viisi maalia. Tällä kaudella Mestaruussarjan puolella osumia on tullut 22 ottelussa vain yksi.

Crouch on tullut tunnetuksi Englannin kentillä robottituuletuksestaan, ja tämä huomioitiin myös Burnleyn pelaajaesittelyvideolla. Lisäksi Crouch on saanut fanit puolelleen hauskalla some-käyttäytymisellään ja hauskoilla kommenteillaan.

Katso video alta, jos et näe, voit katsoa sen täältä.


Teemu Pukin edustama Norwich kohtaa lauantaina Chelsean. Jos Pukki tekee maalin, saat 1€ panoksella 50€.

  • Ei kierrätysvaatimuksia
  • Huippuvireinen Pukki johtaa maalipörssiä
  • Tarjous voimassa uusille asiakkaille

Lunasta jättikerroin TÄSTÄ.

Edellinen artikkeliLähde: Kreikassa tuhoisaa jälkeä tehnyt suomalaishyökkääjä saattaa palata lainalta emoseuraansa
Seuraava artikkeliSky Sports: Dundee FC ja Rangers yhteisymmärrykseen Glen Kamaran siirrosta