Lähde: Álvaro Morata palaamassa lähtöpisteeseensä 12 vuoden kiertueen jälkeen

© Kuva: Getty Images

Espanjalainen Cadena Ser kertoo, että Chelsea-kärki Álvaro Morata on palaamassa juurilleen, Madridiin. Lähteen mukaan kyse on 18 kuukauden mittaisesta lainasopimuksesta lontoolaisseuran, ja Atlético Madridin välillä. Rahaa siirrossa kerrotaan liikkuvan noin seitsemän ja puoli miljoonaa euroa.

Morata olisi näin palaamassa seuraan, josta lähti 12 vuotta sitten. Hyökkääjä siirtyi Atléticon nuorisojoukkueesta alueen toiseen seuraan, Getafeen vuonna 2007, ja edelleen Real Madridin alle 17-vuotiaiden ryhmään vuotta myöhemmin. Realin organisaatiossa kului kuusi vuotta, ennen siirtoa Juventukseen.

Real hankki Moratan takaisin itselleen kesällä 2016, myydäkseen tämän edelleen Chelseaan vuoden kuluttua.

Hyökkääjäliikenteen uskotaan 27 maaottelua Espanjan paidassa pelaneen 26-vuotiaan todennäköisestä siirrosta vain kiihtyvän. Atlético tarvinnee ennemmin tai myöhemmin tilaa palkkabudjetissaan juuri Morataa varten, ja ainakin vastikään seuraan tulleen Gelson Martinsin, sekä Nikola Kalinicin asemien uskotaan olevan liipasimella.

Espanjalaislähteiden mukaan Moratan siirto varmistunee vielä tällä viikolla, ja lainasopimus tullee sisältämään option, jolla Atlético voi lainan päätyttyä ostaa pelaajan oikeudet itselleen pysyvämmin.