Liverpoolin Jürgen Klopp sai toisen mahdollisuuden hankkia tähtihyökkääjän: ”Yksi elämäni isoimmista virheistä”

© Kuva: Getty Images
Chelsea haastaa Bayern Münchenin UCL:ssä! Hyödynnä tipsi ja talletusbonus!

Liverpoolin manageri Jürgen Klopp kertoo Liverpool Echon haastattelussa, että yksi hänen uransa suurimmista virheistä oli se, ettei hän hankkinut senegalilaishyökkääjä Sadio Manéa entiseen seuraansa Borussia Dortmundiin.

Kloppilla oli vuonna 2014 mahdollisuus hankkia tuolloin itävaltalaisessa RB Salzburgissa pelannut Mané, 26, Dortmundiin, mutta hän jätti tilaisuuden käyttämättä.

Kaksi vuotta myöhemmin kaksikko yhdisti kuitenkin voimansa Liverpoolissa. Manésta oli tullut Valioliigan tähtipelaaja Southamptonissa ja Liverpool hankki hänet omakseen noin 38 miljoonalla eurolla.

Tähän päivään mennessä Mané on pelannut Liverpoolissa sata ottelua tehden niissä yhteensä 42 maalia. Hän muodostaa Mohamed Salahin ja Roberto Firminon kanssa yhden Euroopan pelätyimmistä hyökkäystrioista.

– Olen tehnyt muutaman virheen elämässäni ja yksi isoimmista niistä oli, etten hankkinut Sadioa, kun olin Dortmundissa, kommentoi Klopp.

– Istuimme toimistossa ja minä puhuin hänelle. Jälkikäteen en ollut niin varma (siirrosta), mutta se oli minun vikani!

– Hän on erinomainen poika, ja elämä antoi minulle toisen mahdollisuuden työskennellä hänen kanssa. Toivottavasti me molemmat otamme siitä kaiken irti.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.

Chelsea haastaa Bayern Münchenin UCL:ssä! Hyödynnä tipsi ja talletusbonus!