Englannin Liigacupissa pelataan välieriä. Näet liigacupin välierät suorina lähetyksinä ja ilmaiseksi TV:n kautta TÄSTÄ.

Liicagup on Englannin liigan sekä Valioliigan joukkueille omistettu cup-turnaus. Valioliigajoukkueiden lisäksi siinä pelaavat joukkueita Football Leaguen alaisista sarjoista eli Englannin Mestaruussarjasta, Ykkösliigasta ja Kakkosliigasta. Cupin virallinen nimi on EFL Cup, mutta turnauksen sponsorinimi on tällä kaudella Carabao Cup.

Liigacupin välierien aikataulu:

Näin katsot Englannin liigacupin välierät ilmaiseksi

TV tarjoaa livestreamit Englannin Liigacupin (EFL Cup tai Carabao Cup) otteluihin ilmaiseksi asiakkailleen. TV:n livestream-lähetyksiä pystyt katsomaan, kun pelitililläsi on 0,01€ rahaa.

Jos sinulla ei ole vielä pelitiliä, pääset tekemään tilin TÄSTÄ. Saat myös ensitalletuksen myötä riskittömän vedon 100€ asti.

Livestream-ohjeistus:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Tee talletus (saat samalla riskittömän vedon 10€ – 100€).
3. Voit katsoa nyt EFL Cupin välierät ilmaiseksi.

Helmenä Tottenham-Chelsea

Liigacupin ensimmäinen välierä pelataan tiistaina, kun Tottenham isännöi Chelseaa Lontoon paikallisottelussa. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kertaalleen Valioliigassa, jolloin Tottenham nappasi kotonaan 3-1-voiton. Viimeisestä viidestä kohtaamisesta Spurs on vienyt kolme ja Chelsea kaksi.

Tottenham jyräsi FA Cupissa alasarjajoukkuee Tranmeren viime perjantaina peräti lukemin 7-0 vieraskentällä. Chelsea nappasi Mestaruussarjassa pelaavasta Nottinghamista 2-0-voiton FA Cupissa kotikentällään lauantaina. Huomionarvoista on se, että Tottenham saa yhden päivän enemmän lepoa ennen Liigacupin välierää.

Kierrätystä nähdään luultavasti molempien kokoonpanossa, mutta sitä nähtiin jo FA Cupin kierroksella. Tottenhamin leirissä saatiin hyviä uutisia viime viikolla sairastuvalta. Mousa Dembélé, Jan Vertonghen sekä Erik Lamela palasivat harjoituksiin, mutta eivät vielä pelanneet Tranmerea vastaan. Näin olleen kolmikko saattaa olla pelikunnossa Chelseaa vastaan.

Chelsean siirtohuhuissa pyörinyt 18-vuotias laituri Callum Hudson-Odoi pelasi todella väkevästi FA Cupin ottelussa Nottinghamia vastaan, joten vastuuta saattaa olla luvassa myös Tottenhamia vastaan. Varsinkin, kun Ruben Loftus-Cheek loukkaantui Nottinghamia vastaan. Myös Àlvaro Morata sai vihdoin maalihanat auki FA Cupin ottelussa iskien heti kaksi osumaa.

» Katso Liigacupin välierät suorina lähetyksinä ja ilmaiseksi tästä.