Maalivahtilegenda Magnus Bahnelle valmentajasopimus

© Kuva: Juha Tamminen

Kolmosessa pelaava ÅIFK on tehnyt valmentajasopimuksen Magnus Bahnen kanssa.

Bahne, 39, tulee valmentamaan maalivahteja miesten edustusjoukkueesta sekä myös P20 ja P17 ikäluokkien maalivahteja.

Valtaosan omasta pelaajaurastaan FC Interissä viettänyt Bahne pelasi myös ulkomailla ruotsalaisissa Halmstads BK:ssa ja Assyriskassa. Kauden 2015 päätteeksi hanskat naulaan ripustanut Bahne halusi kuitenkin vielä takaisin kentälle.

– Lopettamiseni jälkeen ajatus valmentaa vielä joskus maalivahteja jäi elämään vahvasti takaraivoon. Perheen arki ei kuitenkaan mahdollistanut sen työn aloittamista heti vaan ensin piti saada perheen ns. normaali arki rullaamaan uusilla aikatauluilla, kommentoi Bahne ÅIFK:n tiedotteessa.

– ÅIFK:n uusi valmennuspäällikkö Jarkko Tallqvist esitti minulle joulukuussa ehdotuksen, johon tässä vaiheessa elämää oli helppo ja ilo tarttua. Valmennan seuran vanhimpia maalivahteja edustuksesta B-junioreihin talven aikana kerran viikossa.

– Koen että minulla on paljon tietotaitoa jaettavaksi maalivahdeille ja juuri sovitun kaltainen yhteistyö ÅIFK:n kanssa on tähän loistava mahdollisuus. Katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan valmennusrintamalla, mutta tästä tilaisuudesta on hienoa aloittaa. Henki seurassa vaikuttaa positiiviselta sekä energiseltä ja yritän osaltani vahvistaa sitä tunnetta.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.