Mika Lehkosuo uskoo Alfredo Morelosin olevan valmis vielä isompiin ympyröihin: ”Hän on kehittynyt paljon”

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Helsingin Jalkapalloklubin päävalmentaja Mika Lehkosuo uskoo, että Alfredo Morelos on jo valmis ottamaan seuraavan askeleen urallaan.

Morelos, 22, siirtyi HJK:sta skottiseura Rangersiin kesällä 2017. Kolumbialaiskärki on tehnyt Glasgow’n suurseurassa tuhoisaa jälkeä iskemällä yhteensä 38 maalia 77 ottelussa.

Lehkosuo joukkueineen kohtasi Morelosin sunnuntaina HJK:n ja Rangersin välisessä harjoitusottelussa, josta sovittiin kolumbialaisen siirron yhteydessä. Rangersin Ibrox Stadiumilla pelattu ottelu päättyi isäntien 3-2-voittoon.

– Alfredo on valmis isompiin asioihin, jos hän haluaa. Se riippuu siitä, mitä hän haluaa, mutta hän on valmis, kommentoi Lehkosuo Scottish Sunin mukaan.

– Hän voisi pelata Englannissa, mutta se riippuu hänestä. Hän voi edetä ehdottomalle huipulle, jos hän haluaa.

– Hän on kehittynyt paljon siirryttyään Rangersiin. Hän oli nuori, kun hän pelasi meillä. Hän on fiksu poika ja hän todella on kasvanut. Välillä hän saattaa turhautua, mutta sellainen hän on.

– Minusta tuntui aina, että brittijalkapallo sopisi hänelle täydellisesti, koska hän on niin vahva ja aggressiivinen. Hänellä oli kaikki, mitä tarvitsee ollakseen huippupelaaja ja hän on osoittanut sen.

– Hän liikkuu fantastisesti ja hän voi haastaa vastustajia monella eri tavalla. Hän voi laukoa läheltä tai kaukaa, joten hän on aina uhka. Häntä ei ole helppoa tönäistä pois pallosta ja puolustajien on vaikea saada sitä häneltä pois, koska hän on niin vahva.

– Hän pelaa nyt kilpailullisemmassa liigassa kuin Suomessa, ja hänestä näkee, kuinka paljon hän on kehittynyt korkeammalla tasolla.

Lehkosuon mukaan yhteydenpito Morelosin kanssa on jatkunut.

– Olemme pysyneet yhteydessä, ja olen seurannut hänen uraansa hänen siirryttyä Skotlantiin.

– Meillä ei ollut juurikaan ongelmia hänen kanssa. Hän oli vain nuori poika, kun hän tuli Suomeen. Hän ei ottanut paljon keltaisia tai punaisia kortteja Suomessa, mutta hänellä oli tapana turhautua todella paljon ja menettää välillä keskittymisensä.

– Mutta hän oli niin hyvä pelaaja meille.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS