Missä jatkuu Mario Balotellin ura? – Huhumyllyssä esillä niin Ranskan suurseura kuin Valioliigakin

© Kuva: Getty Images
Veikkausliigassa FC Lahti - MIFK! Käytä hyväksesi maistuva vetoidea ja talletusbonus!

Mario Balotelli paukutteli viime kaudella ranskalaiselle Nicelle 18 maalia (oman yhden kauden maaliennätyksensä), mutta tällä kaudella maalitili on vielä kokonaan avaamatta. Kymmenessä ottelussa 28-vuotias italialaishyökkääjä on alustanut yhden maalin ja napannut peräti viisi varoitusta. Ei ihme, että peliaikakin on alkanut huveta.

Balotellin sopimus Nicen kanssa päättyy kuluvan kauden lopussa ja yleisesti uskotaankin miehen vaihtavan maisemaa jo tammikuussa. Siirtokorvausta Balotellista ei tarvitsisi maksaa, sillä Nice on aikeissa purkaa hyökkääjän sopimuksen.

Italialaistoimittaja Gianluca di Marzio uskoo, että Balotellin uusi seura löytyy samoilta seuduilta, Ligue 1:n kuudentena majailevasta Marseillesta. Marseille on tehnyt viime aikoina isoja ja nimekkäitä satsauksia, ja Balotelli voisi sopia joukkueen profiiliin hyvin.

Brittilehdistö sen sijaan lyö vielä roppakaupalla lisää vettä huhumyllyyn, sillä muun muassa Mirror ja Sun arvelevat Balotellin olevan valioliigapaikastaan taistelevan Newcastlen tähtäimessä. Newcastle on ollut Valioliigan toiseksi tehottomin joukkue, ja tulivoimaa kaivataan kipeästi lisää.

36 A-maaottelua pelannut Balotelli on takonut aiemmin maaleja Internazionalelle, AC Milanille ja Manchester Citylle. Liverpoolissa vietetty aika oli mieheltä selkeä epäonnistuminen.

Veikkausliigassa FC Lahti - MIFK! Käytä hyväksesi maistuva vetoidea ja talletusbonus!