Nytkö se todella tapahtuu? Valioliigaan ikuisuuksia hamuttu hyökkääjä matkalla Lontooseen

© Kuva: Getty Images

Raportit niin Italiasta kuin Englannista kertovat, että argentiinalaishyökkääjä Gonzalo Higuaín olisi vihdoin viimein matkalla sumujen saarille.

Juventuksesta lainalla AC Milanissa pelannut kärkimies on tuskaillut otteidensa kanssa, ja on nyt mitä ilmeisimmin matkalla hakemaan uutta nousua vanhan tuttunsa, manageri Maurizio Sarrin komennossa. Kauden kolmantena seurana Higuaínille siis näyttäisi toimivan Chelsea.

Mikäli siirto saadaan valmiiksi vielä tänään, on Bluesilla mahdollisuus peluuttaa hyökkääjää jo torstain Liigacup-ottelussa Tottenhamia vastaan. Kyseessä uskotaan olevan sopimus, jossa Higuaín siirtyy loppukaudeksi lainalle Stamford Bridgelle, ja Chelsealla on lainajakson päätyttyä mahdollisuus hankkia tämä itselleen pysyvämmällä sopimuksella.

Nyt 31-vuotiaan hyökkääjä on huhujen mukaan ollut hyvin lähellä siirtoa Valioliigaan useasti aiemminkin; ainakin Arsenal-leirissä tämän tuloa pidettiin muutama kesä sitten jopa varmana.

Chelsea puolestaan on lähettämässä Álvaro Moratan lainalle Atlético Madridiin, mikä tarkoittaa hyökkääjäliikenteen jatkumista edelleen.