Perparim Hetemaj uskoo Chievon pitävän sarjapaikan, vaikka se ulkopuolisen silmin näyttää lähes mahdottomalta

© Kuva: Getty Images

Perparim Hetemajn edustama Chievo Verona on alkanut tehdä tulosta Serie A:ssa Domenico Di Carlon otettua valmennusvastuun.

Sarjajumbo Chievo ei ole hävinnyt kahdeksassa viime Serie A:n ottelussaan kuin kerran ja alkanut kuromaan eroa kiinni edellä oleviin.

– Uuden valmentajan alaisuudessa ei olla hävitty kuin yksi peli. Kuusi tasapeliä ja yksi voitto. Toivottavasti hyvä vire jatkuu, Hetemaj toteaa SuomiFutis-sivustolle.

Di Carlo on Veronassa tuttu valmentaja. Hän on kahdesti aiemminkin luotsannut Chievoa ja onnistunut hilaamaan joukkueen aina putoamisviivan yläpuolelle. Di Carlon pelisysteemi alkoi tuottaa tälläkin kertaa välittömästi tulosta.

– Homma toimii yleisellä tasolla paremmin. Pelaamisemme on realistisempaa, pelitapa on fiksumpi ja joukkue on yhtenäinen. Oikeastaan kaikki osa-alueet toimii paremmin, Hetemaj pohtii.

Chievolla on kuitenkin vielä edessään iso urakka nousta putoamisviivan paremmalle puolelle. 19 pelatun kierroksen jälkeen Chievolla on koossa kahdeksan sarjapistettä ja eroa Empoliin, joka miehittää säilymiseen oikeuttavaa 17. sijaa on kahdeksan pistettä.

– Nyt painetaan hommia. Luotetaan ja uskotaan kovasti, että suunta on oikea ja sarjapaikka voi tulla. Vaikka se saattaa näyttää ulkopuolisen silmin vaikealta, niin meillä on kova luotto, että se on mahdollista. Tässä on vielä puolet sarjasta jäljellä ja paljon pisteitä jaossa. Edetään kuitenkin peli kerrallaan, turha miettiä sen pidemmälle.

Chievo ei hankkinut uusia pelaajia talvitauon aikana, mutta uusia kasvoja saatetaan nähdä vielä ennen siirtoikkunan sulkeutumista.

– Vielä ei ole pelaajia tullut, yksi lähti. Veikkaan, että tässä siirtoikkunan 10 viimeisen päivän aikana alkaa tapahtumaan jotain, mutta en usko kauhean suuriin muutoksiin.

Juventus ja Chievo iskevät yhteen maanantaina 21.1. klo 21.30.

Juho Hirvonen


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.