PSG teki talven ensimmäisen hankintansa – iso ruutu keskikentällä tarjolla

© Kuva: Getty Images

Ranskan liigaa totutun ylivoimaiseen tapaan johtava Paris Saint-Germain on tehnyt tammikuun ensimmäisen pelaajahankintansa. PSG vahvistuu Pietarin Zenitistä saapuvalla puolustavalla keskikenttäpelaajalla Leandro Paredesilla.

Paredesille on heti tarjolla isot saappaat, sillä hänen toivotaan täyttävän seurasta poistumassa olevan Adrien Rabiot’n jättämän aukon. PSG:n keskikenttä on muutenkin nyt vajaalukuinen, sillä Marco Verratti on sairastuvalla.

25-vuotias argentiinalainen solmi pariisilaisten kanssa 4,5 vuoden sopimuksen, joka päättyy siis kesällä 2023. Lääkärintarkastuksensa hän suoritti Qatarin pääkaupungissa Dohassa.

Paredes on maineikkaan Boca Juniorsin kasvatti, joka siirtyi Eurooppaan kesällä 2014. Hän pelasi AS Romassa 54 ottelua, kunnes matka jatkui kesällä 2017 Zenitiin. Kauden 2015-2016 Paredes pelasi lainalla Serie A:n Empolissa.

Zenitissä Paredes teki 61 ottelussa kymmenen maalia ja antoi 15 maalisyöttöä. Hän on pelannut myös yhdeksän ottelua Argentiinan A-maajoukkueessa, muttei kuitenkaan mahtunut viime kesän MM-joukkueeseen.

– Olen erittäin ylpeä Paris Saint-Germainiin liittymisestä, numeron 8 kannettavakseen saava Paredes kertoo seuran tiedotteessa.

– Italiassa ja Venäjällä saamieni kokemusten jälkeen minulla on nyt loistava tilaisuus tutustua uuteen liigaan ja ennen kaikkea pukeutua yhteen maailman arvovaltaisimmista pelipaidoista. Odotan innolla Parc des Princesin intohimoista ilmapiiriä, sillä kasvoin Argentiinassa jalkapallokuumeen keskellä.


Teemu Pukin edustama Norwich kohtaa lauantaina Chelsean. Jos Pukki tekee maalin, saat 1€ panoksella 50€.

  • Ei kierrätysvaatimuksia
  • Huippuvireinen Pukki johtaa maalipörssiä
  • Tarjous voimassa uusille asiakkaille

Lunasta jättikerroin TÄSTÄ.

Edellinen artikkeliKuPS vahvistui maajoukkuepuolustajalla: ”Ainoa oikea lopputulos Veikkausliigan mestaruus”
Seuraava artikkeliHelsingin derbykausi avautuu loppuunmyydyssä hallissa – HJK:lla hyvät ennusmerkit