Huuhkajat kohtaa Qatarin leirin toisessa ottelussaan perjantaina Viron. Laituri Robert Taylorilla oli kolme tavoitetta Viro-otteluun: Pallonhallinta, maalien tekeminen ja ottaa toinen voitto Qatarin leirillä.

Suomi kaatoi tiistaina Ruotsin 1-0 Eero Markkasen ensimmäisellä maajoukkuemaalilla. Taylorin mukaan tunnelma joukkueessa on Viro-otteluun lähdettäessä hyvä.

– Hyvä voitto alla. Lähdetään hakemaan kahta voittoa tältä reissulta, Taylor kommentoi SuomiFutis-sivustolle.

Huuhkajilla on viime syksyltä tuoreessa muistissa kaksi 1-0-voittoa Virosta Nations Leaguessa. Maalin voitto kelpaisi myös perjantaina ottelusta, isompikin marginaali luonnollisesti sopisi hyvin Taylorille.

– Toivottavasti vähintään tulisi se (1-0-voitto). Ei ole niin väliä, mutta olisihan se kiva tehdä maaleja, Taylor toteaa.

Taylor tuli Ruotsia vastaan vaihdosta kentälle Simon Skrabbin tilalle 54. minuutilla ja tuli vahvasti mukaan peliin. 24-vuotias Tromsøn pelaaja on valmis taistelemaan myös Viroa vastaan.

– Samalla asenteella lähdetään. Itse toivon samanlaista ja parempaakin peliä.

Suomen voiton avaimet löytyvät Taylorin mukaan pallollisesta pelaamisesta.

– Jos me pystytään pitämään palloa enemmän kuin Viro, niin me hoidetaan homma, Taylor toteaa.

Huukajat-Viro-ottelu nähdään perjantaina 11.1. klo 13.55 alkaen suorana lähetyksenä Viasat Jalkapallo -kanavalla, Viaplayssa ja ilmaiseksi Viafreessä.