Syksyllä kahden vuoden pelikiellostaan vapautunut Roman Eremenko jatkaa uraansa Venäjällä. Eremenko sopimus Moskovan Spartakin kanssa purettiin pari viikkoa sitten, mutta nyt pääsarjaseura FC Rostov tiedottaa tehneensä suomalaisen kanssa 2,5-vuotisen sopimuksen.

Football Club Rostov

@rostovfc
Роман Еременко — игрок «Ростова»

Полузащитник заключил контракт с нашим клубом сроком на 2.5 года.

Подробнее: fc-rostov.ru/press/news/122…

Football Club Rostov

@rostovfc
🔥🔥🔥

А вот и фото с подписания контракта с Романом Еременко!

Президент клуба Арташес Арутюнянц и главный тренер Валерий Карпин тепло поприветствовали новичка!

Tavallaan Roman Eremenko palaa perheen juurille, sillä hänen isänsä Alexei Eremenko syntyi Novotšerkasskin kaupungissa Rostovin alueella, ja pelasikin Rostovissa 1980-luvulla ennen Moskovaan ja sieltä edelleen Suomeen muuttoaan. 31-vuotiaan Roman Eremenkon isoveli Alexei Eremenko Jr. onkin syntynyt Rostovissa.

Kaksi kautta sitten Mestarien liigan lohkovaiheessakin nähty Rostov on parhaillaan Venäjän pääsarjassa sijalla 7. Eroa sarjajohtaja Zenitiin on kymmenen pistettä. Joukkuetta valmentaa 72 A-maaottelua Venäjän paidassa pelannut Valeri Karpin.

[readmore from=Eremenko-Roman]

Jarossa jalkapalloilun aloittanut Roman Eremenko on pelannut Venäjällä vuodesta 2011 lähtien, edustaen sinä aikana Rubin Kazania, TsSKA Moskovaa ja Spartak Moskovaa. Sitä ennen Eremenko oli pelannut italialaisissa Udinesessa ja Sienassa, sekä ukrainalaisessa Kiovan Dynamossa.

Kolme kertaa Suomen vuoden jalkapalloilijaksi valittu Eremenko on pelannut Huuhkajissa 73 A-maaottelua. Hän ei ole kuitenkaan vielä vahvistanut haluaan palata maajoukkueeseen tämänvuotisissa EM-karsinnoissa.