RoPS huokaisee helpotuksesta – huippuvahti Reguero saattaa pelata jo sarja-avauksessa

© Kuva: Juha Tamminen
Lepopäivänä voi betsata Valioliigaa! Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!

Rovaniemen Palloseura kertoo verkkosivuillaan, että maalivahti Antonio Reguero saattaa kuntoutua Veikkausliigan avauskierrokseen mennessä.

Reguero, 36, loukkasi polvensa viime lauantaina harjoitusottelussa AC Oulua vastaan. Hänen jalkansa kuvattiin maanantaina, ja tiistaina hänelle tehtiin hoitosuunnitelma.

– Todennäköisyys puhuu sen puolesta, että Antonio olisi pelikunnossa kauden alkuun mennessä, ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri Risto Kemppainen kertoo seuran sivuilla.

– Antoniolla on polven nivelsidevamma, joka pystytään hoitamaan ilman leikkausta. Lähiviikot menee polvituen kanssa, jonka jälkeen alkaa kuntoutus. Kuntoutus kestää 5-6 viikkoa.

RoPS huomauttaa tiedotteessaan, että kuntoutumisesta ei voi tehdä täysin varmaa ennustetta, mutta Kemppainen on arvioissaan varovaisen luottavainen.

Myös pidempään sivussa olleen keskikenttäpelaajan Eetu Muinosen tilanteesta saatiin tiistaina viimeinkin parempia uutisia. Muinosta, 32, pitkään vaivannut akillesjänne operoitiin eilen maanantaina.

– Eetulla oli akillesjänteessä iskuvamman aiheuttama vaurio, joka vaivasi koko loppukauden ja ylimenokaudenkin ajan. Koska emme saaneet kauden loputtuakaan toivottua lopputulosta, päädyimme leikkaushoitoon, Kemppainen kertoo.

– Ennuste ja tavoite on, että myös Eetu saataisiin pelikentälle kauden alkuun mennessä. Leikkauksesta noin neljän viikon kuluttua aloitamme Eetun kanssa tiiviimmän kuntoutusjakson minun ja (RoPS:n fysioterapeutti) Tuomaksen (Könönen) seurannassa.

Tuleviin Suomen Cupin otteluihin edustusjoukkueeseen siirtyy farmijoukkueen maalivahti Juhani Kangas. Kangas, 20, olisi pelannut jo sunnuntaina Kakkosen Cupissa, mutta Regueron loukkaannuttua hänet jouduttiin pikakomennuksella jättämään pois kokoonpanosta.

RoPS:n urheilujohtaja Jari Ilolan mukaan seura kartoittaa tällä hetkellä myös maalivahtitilannetta. Kenttäpelaajiin on haussa 2-3 vahvistusta, joiden lisäksi Ghanan yhteistyöseura Dreams FC:stä odotetaan kolmen pelaajan saapumista Suomeen.

RoPS aloittaa kautensa Veikkausliigassa 3. huhtikuuta Kuopion Palloseuran vieraana.

» Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudusta!

Kerroinvertailu ottelulle SJK Seinäjoki - RoPS 19.08.2019

Lepopäivänä voi betsata Valioliigaa! Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!
Edellinen artikkeliNaisten liigaa hallinnut PK-35 Vantaa vaitonainen jatkosta – lisenssikomitean päätös yllätti
Seuraava artikkeliArgentiinalaishyökkääjä Emiliano Sala ja lentokone yhä kateissa – etsintöjä jatketaan mahdollisuuksien mukaan