RB Leipzig on valmis myymään Saksan maajoukkueen hyökkääjän Timo Wernerin, jos pelaaja ei allekirjoita jatkosopimusta seuran kanssa.

Wernerin, 22, nykyinen sopimus Leipzigin kanssa päättyy ensi kauden jälkeen. Hän on ollut yhdistettynä mm. Bayern Müncheniin ja useisiin suurseuroihin Saksan ulkopuolella.

Leipzigin toimitusjohtajan Oliver Mintzlaffin mukaan seuralla ei ole varaa ottaa sitä riskiä, että Werner lähtisi nykyisen diilinsä päätyttyä ilmaiseksi muualle.

– Tietysti haluamme tietää (uusiiko Werner sopimuksensa) viimeistään tämän kauden lopussa. Meidän kaltaisellamme seuralla ei ole varaa päästää Timo Werneriä viimeiselle sopimusvuodelleen, kommentoi Mintzlaff Kickerille.

– Se on loogista, että hänen kaltaista pelaajaa kosiskellaan seuroista, joilla on täysin erilaiset urheilulliset perspektiivit ja taloudelliset mahdollisuudet kuin meillä, mutta niin kauan kuin kehitymme seurana, Mestarien liigaan osallistuminen auttaisi todella paljon.

Mintzlaff lisäsi, että Leipzigin seurajohto on ilmoittanut Wernerille aikeistaan ja että kaikilla sopimusneuvotteluihin osallistuneilla oli sama idea hänen tulevaisuudestaan seurassa.

RB Leipzig on Bundesliigassa neljäntenä. Werner on tehnyt tällä kaudella Saksan pääsarjassa 11 maalia.