SJK vahvisti huippuhankinnan – Moshtagh Yaghoubi siirtyy Seinäjoelle ”Hänen täytyy olla entistä parempi, jos haluaa vielä saavuttaa jotain ulkomailla”

© Kuva: Juha Tamminen

SJK tiedotti torstaina, että HJK:ssa viime kaudella pelannut Moshtagh Yaghoubi, 24, siirtyy Seinäjoelle. Sopimuksen pituutta ei tiedotteessa kerrottu.

– Minulla on ollut monesti jo aiemmin mahdollisuus tulla SJK:hon. Ennenkuin lähdin Kazakstaniin, olin todella lähellä tulla tänne. Silloin oli todella pienestä kiinni, että en lopulta tullut. Nyt aukesi tosi hyvä mahdollisuus.

– Juteltiin Alexei Eremenkon ja Richie Dormanin kanssa, ja minulle tuli siitä erittäin hyvä fiilis. Tuli todella sellainen fiilis, että he haluavat minut tänne ja minä haluan tulla tänne. Haluan tuoda oman panokseni ja antaa kaikkeni, että saadaan SJK takaisin huipulle, Yaghoubi kertoi SJK:n nettisivuilla.

Yaghoubi joutui viime kaudella vaikeuksiin HJK:ssa ja lopulta seura ja pelaaja purkivat sopimuksen. Yaghoubi pelasi HJK:ssa viime kaudella 22 ottelua, joissa mies teki kaksi maalia. Yaghoubi toivoo ottavansa isoja askeleita SJK:ssa.

– Toivottavasti voin myös Eremenkon alaisuudessa kehittyä yhtä hyväksi tai edes lähelle sitä, kuin hänen omat poikansa ovat. Losa (Alexei Eremenko Jr.)  ja Roman (Eremenko) ovat aika hyviä pelaajia.

Mosan tavoitteet ovat yhä ulkomailla.

– Tulevaisuuden tavoitteeni on lähteä edelleen ulkomaille. Pelaamaalla hyvän kauden SJK:n kanssa, minulla on paremmat mahdollisuudet päästä eteenpäin, Yaghoubi kertoi tavoitteistaan.

Eremenko haluaa Mosan näyttävän taitonsa

Yaghoubi on parhaimmillaan Veikkausliigan parhaimpia keskikenttäpelaajia, mutta toisaalta hänen temperamentti on aiheuttanut myös ongelmia viime vuosina. HJK:ssa sukset menivät ristiin seurajohdon kanssa, kun mies kävi pelaamassa futsalia kesken kauden.

Eremenko haluaa nähdä Yaghoubin parhaat puolet. Eremenkon mukaan Yaghoubin on todistettava tasonsa, jos hän haluaa vielä tehdä uraa ulkomailla.

– Uskon, että Mosa tulee olemaan tärkeä osa meidän joukkuettamme. Mutta sanotaan näin, että se ei ole niinkään kiinni siitä, että kuinka paljon haluan hänen pelaavan hyvin, vaan kuinka paljon hän on itse valmis tekemään sen eteen töitä, että hän on valmis onnistumaan ja menemään urallaan eteenpäin.

– Tiedän, että hän on vielä nälkäinen, hän haluaa mennä eteenpäin urallaan, ja hän on jo pelannut urallaan ulkomailla, joten hän tietää millaiset vaatimukset siellä on. Mutta vaikka on hyvä täällä Suomessa, se ei merkitse vielä mitään siellä. Joten täytyy olla täällä vielä entistä kovempi ja parempi, jos haluaa saavuttaa urallaan vielä jotain ulkomailla, Eremenko kertoi.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.