Suuri saksalaissivusto huomioi Kakkosen Cupin – syynä 14-vuotias hyökkääjälupaus

Atletico Madrid mättää maaleja Huescassa! Lue ennakko & käytä edut hyväksesi!

Jalkapallon ystäville taatusti tuttu ja tärkeä saksalaissivusto Transfermarkt noteerasi viikonloppuna monien yllätykseksi osaksi Suomen Cupia rakennetun Kakkosen Cupin. Transfermarktin huomion kiinnitti lauantaina pelattu ottelu Rauman Pallo-Iirojen ja Salon Palloilijoiden välillä, ja syynä median kiinnostukseen oli SalPa:n poikkeuksellisen nuori debytantti.

Cup-ottelua oli pelattu 72 minuuttia, kun SalPan valmentaja Ilkka Virtanen vaihtoi kentälle vasta 14-vuotiaan hyökkääjän Endrit Rrustemin. Joukkueen ainoa erittäin nuori debytantti Rrustemi ei silti ollut, vaan kentällä viiletti myös 15-vuotias Jaakko Toivonen.

– Endrit on lupaava nuori pelaaja. Pitkästä olemuksesta huolimatta parhaat avut on pallonkäsittelyssä lonkeromaisilla jaloilla. Hän on poikkeuksellisen hyvä pelaaja ohittamaan vastustajia pienessä tilassa. Näkee ja ymmärtää pelin hyvin, suurimmat vahvuudet pallollisessa pelissä, Virtanen kuvaili Rrustemia joulukuussa tehdyn sopimusjulkistuksen yhteydessä SalPan kotisivuilla.

– Odotan Endritin harjoittelevan hyvällä asenteella viikosta toiseen, vaikka pelit ovat vielä todennäköisesti junioripuolella, mutta kenties debyytti miesten Kakkosessa tapahtuu jo kaudella 2019.

SalPa voitti cup-ottelun maalein 3-2. Pallo-Iirojen mahdollisuudet jatkaa pudotuspelivaiheeseen kariutuivat tappioon.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Atletico Madrid mättää maaleja Huescassa! Lue ennakko & käytä edut hyväksesi!