Turun Palloseura ilmoitti tehneensä kauden 2019 kattavan jatkosopimuksen kapteeninsa Sami Rähmösen kanssa.

31-vuotias TPS-legenda aloittaa jo 15. kautensa kasvattajaseuransa riveissä. Hän debytoi joukkueen paidassa vuonna 2005. Hän on saavuttanut joukkueen kanssa muun muassa Suomen Cupin ja Liigacupin mestaruudet sekä neljä SM-pronssia.

– Jokainen ymmärtää, mikä merkitys Samilla on meidän joukkueellemme, kaikin tavoin. Hän on todellinen seuralegenda, mutta valmentajana minulle se suurin juttu on se, että hän on todella hyvä pelaaja Ykköseen. On erittäin hieno juttu, että saimme sopimusasiat kuntoon hänen kanssaan, TPS:n päävalmentaja Tommi Pikkarainen kertoi seuran verkkosivuilla.

TPS Jalkapallo

@TPSjalkapallo
KAPTEENI JATKAA! Sami Rähmönen aloittaa jo 15:nnen kautensa TPS-paidassa: fc.tps.fi/fi/uutiset/sam… ⚪⚫

Räpyn haastattelu TPS TV:ssä: tpstv.fi/sami-rahmonen-… #FCTPS #Ykkönen #Turku #TKOMV