© Kuva:

Valioliiga: Manchester City – Liverpool | 1 euron panoksella 30 euron voitto!

Valioliigassa pelataan torstai-iltana odotettu huippukamppailu, kun Manchester City saa vieraakseen Liverpoolin. Pääset tekemään ottelussa 1€ panoksella 30€ tilin.

Liverpool pääsee otteluun loistavista asetelmista. Joulukuun aikana Liverpool on kuronut eroa Cityyn jo seitsemän pisteen verran. Jos Liverpool voittaa Etihadilla, kasvaa ero jo kymmeneen pisteeseen. Tämä voisi olla mestaruustaiston kannalta jo ratkaiseva ero.

Liverpool pääsee otteluun ilman sen suurempia huolia. Muutamia kolhuja miehistössä on, mutta kaikkien avainpelaajien pitäisi olla pelikuntoisia. Cityn riveissä sen sijaan varmasti murehditaan Kevin de Bruynen tilannetta. Belgialaistähden loukkaantuminen ei ole tiettävästi vakava, mutta tuleeko torstai liian aikaisin? Pep Guardiola voi olla valmis ottamaan jopa riskiä saadakseen avainpelaajan tähän otteluun.

Molemmat joukkueet ovat otteluruuhkan keskellä. Liverpool pelasi päivää aikaisemmin viikonloppuna, ja sekin voi osoittautua pieneksi avuksi. Kaikki lepo on tarpeen näinä ruuhkaviikkoina.

Näin teet Liverpoolin voitolla 30€ tilin:

Jos Liverpool voittaa ottelun, saat tehtyä 1€ panoksella 30€ tilin. Saat jättikertoimen 30,00 Liverpoolin voitosta, jos olet Mr.Greenin uusi asiakas. Voitoilla ei myöskään ole kierrätysvaatimuksia eli rahat ovat heti nostettavissa ulos. Tarjous on voimassa ottelun alkuun asti!

Toimi näin:

1. Siirry Mr.Greenille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö Liverpoolin voittoa max. 1€ panoksella. Jos Liverpool voittaa, saat heti 30€ tilillesi.